فرهنگ غنی ایران همواره مایه افتخار و حفظ و گسترش آن یکی از مسئولیت‌های ماست/ فعالیت نسل‌های مختلف مسیر روشنی برای رشد و شکوفایی زیورآلات سنتی یزد ترسیم می‌کند

داور و ارزیاب شورای جهانی صنایع‌دستی اندونزی با اشاره به این‌که تاریخ ایران و پیشینه غنی یزد گواهی می‌دهد که این شهر ظرفیت بالایی برای تحقق اتفاقات مثبت و مهم دارد، گفت: فرهنگ غنی ایران همواره مایه افتخار بوده و حفظ و گسترش آن یکی از مسئولیت‌های ماست.

به‌گزارش میراث‌آریا، بابی جورماواتی داور و ارزیاب شورای جهانی صنایع‌دستی اندونزی شامگاه شنبه ۴ اسفندماه در نشست ارزیابان شورای جهانی صنایع‌دستی که با حضور معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، استاندار یزد، مسئولان استان و فعالان حوزه زیورآلات سنتی، با محوریت انتخاب شهر یزد، به‌عنوان شهر جهانی زیورآلات سنتی و شصت و ششمین شهر جهانی در حوزه صنایع‌دستی، در محل سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، گفت: هرچند زمان کوتاهی را در یزد سپری کردیم، اما هنر و صنایع‌دستی این شهر چنان جذاب و ارزشمند بود که تأثیر عمیقی بر ما گذاشت.

او با اشاره به این‌که تاریخ ایران و پیشینه غنی یزد گواهی می‌دهد که این شهر ظرفیت بالایی برای تحقق اتفاقات مثبت و مهم دارد، تصریح کرد: فرهنگ غنی ایران همواره مایه افتخار بوده و حفظ و گسترش آن یکی از مسئولیت‌های ماست.

جورماواتی خاطرنشان کرد: درصورتی‌که یزد به‌عنوان شهر جهانی زیورآلات انتخاب شود، این اتفاق نه‌تنها برای یزد بلکه برای کل ایران از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

این ارزیاب شورای جهانی صنایع‌دستی افزود: این عنوان می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر اقتصاد و صنعت گردشگری داشته باشد و فرصت‌های جدیدی را برای توسعه این هنر-صنعت فراهم کند.

او با اشاره به این‌که حضور در بازار یزد و مشاهده فعالیت نسل‌های مختلف در کنار یکدیگر، باوجود چالش‌هایی همچون کرونا، نشانه‌ای از پایداری و تعهد صنعتگران این حوزه بود، خاطرنشان کرد: این امر نشان می‌دهد که آینده یزد پس از انتخاب به‌عنوان شهر جهانی زیورآلات جای نگرانی ندارد، بلکه می‌تواند مسیر روشنی برای رشد و شکوفایی بیشتر این صنعت ترسیم کند.

بابی جورماواتی یکی از فعالان حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اندونزی است که در سطح جهانی شناخته شده و از داوران معتبر شورای جهانی صنایع دستی (WCC) است.

او به‌عنوان یک پژوهشگر و استاد دانشگاه در زمینه صنایع‌دستی اندونزی و حفظ سنت‌های بومی این کشور فعالیت می‌کند.

جورماواتی در پروژه‌های مختلف بین‌المللی به‌عنوان مشاور و ارزیاب در جشنواره‌های هنرهای دستی شناخته شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120500306
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha